Sport/Ontspannings-massage

Ontdek onze Sportmassage met ontspanningselementen

€70,00 (60 min)
€80,00 (90 min)

Deskundige sportmassage

Bij onze deskundige sportmassage met ontspanningscomponenten ligt de nadruk op een doelgerichte en krachtige benadering om diep in je spieren te werken. We richten ons op het bindweefsel en werken hardnekkige spierspanningen weg. Het kan soms intens aanvoelen, maar onthoud dat deze kortstondige sensaties de weg vrijmaken voor een algeheel gevoel van welzijn en herstel. In werkelijkheid is dit ongemak een teken dat je lichaam aangeeft dat er ruimte is voor genezing en verbetering.

Cupping

Bovendien bieden we de optie om cupping op te nemen in de behandeling. De zorgvuldig geplaatste cups creëren een zachte vacuümdruk op de huid. Hierdoor wordt de huid samen met het onderliggende bindweefsel voorzichtig omhoog getrokken in de cups. Dit leidt tot een verhoogde doorbloeding in het behandelde gebied en kan zelfs helpen om eventuele spanningen en verklevingen in het bindweefsel te verlichten.

We houden te allen tijde rekening met jouw comfort en integreren ontspannende strijkbewegingen om een gebalanceerde en aangename ervaring te bieden.

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie of een behandeling boeken? Twijfel niet en neem contact op. Ik vertel je graag meer.