Ontspannings-massage

De weg naar innerlijke rust en harmonie

€68,50 (60 min)
€75,00 (90 min)

puur genieten

Bij onze praktijk geloven we in de helende kracht van ontspanningsmassage. Ontspanning is een cruciaal onderdeel van ons welzijn, en onze professionele ontspanningsmassages bieden een oase van rust en vernieuwing in ons drukke leven.

Diepe Ontspanning: Onze ontspanningsmassage is ontworpen om diepe ontspanning te brengen. De rustgevende en ritmische bewegingen zorgen ervoor dat je zowel lichamelijk als geestelijk kunt ontspannen. Dit helpt stress te verminderen en het algehele gevoel van welzijn te vergroten.

Stressverlichting: De moderne wereld brengt vaak veel stress met zich mee. Onze ontspanningsmassage helpt stress en spanning te verminderen, waardoor je kunt genieten van een moment van innerlijke rust en sereniteit.

Pijnverlichting: Ontspanningsmassage kan effectief zijn bij het verlichten van spierspanningen en pijn. De zachte aanraking en manipulatie van spieren en weefsels kunnen helpen bij het verminderen van pijnlijke gebieden.

Innerlijke rust en harmonie

Holistisch Welzijn: Onze benadering van ontspanningsmassage is holistisch. We begrijpen dat welzijn niet alleen draait om het verlichten van symptomen, maar ook om het herstellen van de harmonie tussen lichaam en geest.

Eigen Tijd: Tijdens onze ontspanningsmassages krijg je de gelegenheid om even uit de dagelijkse drukte te ontsnappen en jezelf de aandacht te geven die je verdient.

Laat ons je begeleiden naar een staat van innerlijke rust en harmonie. Of je nu op zoek bent naar een pauze van de dagelijkse stress, pijnverlichting of gewoon een moment voor jezelf, onze ontspanningsmassages zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen.

Ervaar de magie van ontspanningsmassage en herontdek een gevoel van balans en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe ontspanningsmassage je kan helpen bij het bereiken van innerlijke rust en harmonie.

HOTSTONES

Bij de luxe massagebehandelingen maak ik gebruik van hotstones. Dit zijn gladde basaltstenen die warm worden gehouden in een badje van 45 graden. Basalt is een vulkanisch gesteente. In feite is het gestolde lava. Ze ondersteunen het warmte-effect van de massage op een weldadige manier. Door de warmte te combineren met beweging kan er veel dieper in het spierweefsel worden doorgedrongen, wat de massage doeltreffender maakt omdat het de energiestroom en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie of een behandeling boeken? Twijfel niet en neem contact op. Ik vertel je graag meer.