Magnesium behandeling

Een verjongende ervaring voor lichaam en geest

€90,00 (90 min)
€120,-  (120 min)

Magnesium massage

Bij onze praktijk introduceren we met trots de magnesiummassage, een innovatieve behandeling die het beste van zowel ontspanning als therapeutische voordelen biedt. Magnesium is een essentieel mineraal dat cruciaal is voor tal van lichaamsfuncties, en onze magnesiummassage is ontworpen om je lichaam en geest te verjongen.

Herstel van Magnesiumbalans: Magnesiumtekort kan leiden tot een reeks gezondheidsproblemen. Onze magnesiummassage is gericht op het herstellen van de magnesiumbalans in je lichaam, wat kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid, spierspanningen en meer.

Diepe Ontspanning: Naast de therapeutische voordelen, biedt magnesiummassage diepe ontspanning. De kalmerende aanraking en de absorptie van magnesium dragen bij aan een gevoel van innerlijke rust en welzijn.

Stressverlichting: Het moderne leven kan veel stress met zich meebrengen. Magnesiummassage kan helpen stress en spanning te verminderen, waardoor je weer in balans komt en kunt genieten van een ontspannen geest.

Spierontspanning: Magnesium staat bekend om zijn spierontspannende eigenschappen. Onze massage kan effectief zijn bij het verminderen van spierspanningen en pijn.

Holistische Benadering: We streven naar holistisch welzijn en begrijpen dat balans tussen lichaam en geest essentieel is voor je algehele gezondheid.

Ervaar de kracht

Daarnaast bieden we onze klanten een extra verwennerij: bij elke magnesiummassage ontvang je een ontspannende magnesium scrubbehandeling, die de huid verjongt en de opname van magnesium bevordert. Als blijk van waardering ontvang je ook een cadeautje – magnesiumkristallen om thuis van te genieten, zodat je de voordelen van magnesium ook buiten de praktijk kunt ervaren.

Ervaar de verjongende kracht van magnesiummassage en ontdek hoe deze behandeling je kan helpen bij het bereiken van een gezonder en evenwichtiger leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laat ons je begeleiden op de weg naar een vernieuwde jij.

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie of een behandeling boeken? Twijfel niet en neem contact op. Ik vertel je graag meer.